SENDIQUEBIDARA’s Channel - Myvid.my

User videos

public
RIMBUNAN HEALING DI TV AL HIJRAH FEB 2018. 10:38
public
RIMBUNAN HEALING DI TV AL HIJRAH 2018 01:00
public
RIMBUNAN HEALING DI TV AL HIJRAH 2017 10:29
public
PATI BIDARA ASLI 00:40

User videos<

public
RIMBUNAN HEALING DI TV AL HIJRAH FEB 2018. 10:38
public
RIMBUNAN HEALING DI TV AL HIJRAH 2018 01:00
public
RIMBUNAN HEALING DI TV AL HIJRAH 2017 10:29
public
PATI BIDARA ASLI 00:40

User Photos

No results found

Playlists

no playlist found

Groups

No Groups

User activity

Joined 3 years ago
Last Login 3 years ago
User Status offline

Basic info

First Name Puan. Norasyikin
Last Name Md Baharudin
Looking for Client
About Me Rimbunan healing Rawatan &amp;amp; Produk berasaskan Organik

\\\\\\\\&amp;#8217;Rimbunan\\\\\\\\&amp;#8217; adalah perkataan Melayu yang merujuk kepada koleksi pelbagai herba dari seluruh dunia. Setiap herba-herba ini memiliki ciri-ciri perubatannya yang tersendiri.

Herba-herba ini diproses dan diformulasikan untuk rawatan penyembuhan dan perlindungan dan dengan bantuan peralatan moden ia digunakan untuk rawatan di Rimbunan Healing.

Pada masa ini, ubat-ubatan naturopathic dan allopathic mempunyai cara yang tersendiri untuk menyembuh serta melindungi badan dan minda daripada penyakit.

Walau bagaimanapun rawatan kecantikan di Rimbunan Healing menggabungkan kedua-dua elemen amalan perubatan ini untuk menghasilkan keputusan yang terbaik dan berkesan

Rimbunan Healing sentiasa menjadi tempat pertemuan pakar-pakar dalam kedua-dua bidang perubatan ini. Mereka bukan sahaja datang untuk berkongsi ilmu kepakaran mereka malah menyediakan latihan untuk ahli-ahli terapi kami.

Di Rimbunan Healing, kami memiliki ilmu pengetahuan dan kemahiran yang terbaik dan menggabungkan kedua-dua elemen ini untuk memperolehi manfaat untuk menyembuh dan melindungi.

Idea menggabungkan kedua-dua elemen ini terhasil apabila pengasas Rimbunan Healing, Puan Norasyikin Binti MD Baharudin mengalami angin ahmar dan kulit bermasalah.

Beliau telah dirawat dengan menggunakan gabungan kedua-dua amalan perubatan ini dan dengan izin Allah, beliau sembuh dengan segera. Beliau percaya bahawa bakal pesakit beliau juga perlu dirawat dengan cara yang sama iaitu dengan menggunakan pengetahuan yang terbaik dan kemahiran daripada dua amalan perubatan ini.
facebook http:// Sendique - Rimbunan Bidara Marketing Kosmetik Menyelesaikan Masalah Kuit @sendique
instagram http://rimbunan healing